11/22/2010

fitrah dan penyesalan..

hari kedua pembelajaran agak mencabar dan sedikit thrill!
pelbagai subjek baru yang akan dipelajari untuk semester ini.
antara yang menarik perhatian pada hari ini ialah Ekonomi Terpilih.
mungkin kerana pensyarahnya kelihatan kemas, kacak dan dengan penuh bergaya memulakan pembelajaran pada hari pertama tanpa perlu ice breaking apa benda semua!
Mr. Wong namanya, agaknya lah..
banyak perkara-perkara rare yang dibangkitkan beliau.
Pilihan, Pengorbanan, Fitrah, dan Penyesalan.
hal-hal sebegini memang tak boleh ambil ringan!

*******

dalam sepuluh minit lepas tu, saya dah sibuk baca surat khabar.

8 comments:

  1. Bila masa dia ckp pasal Pilihan, Pengorbanan, Fitrah, dan Penyesalan? Aku x perasan pon. Perghhh. Gila la kau. Fokus bhai. Pelajar cemerlang! ;P

    ReplyDelete
  2. Nurhashimah - err..best agaknya..hahaha!

    ReplyDelete
  3. Nur Hanisah - haaa! tu lah ko..dlm kelas tak fokus..ape nak jadi ni haa??

    ReplyDelete
  4. nisah ko tidor la tu..
    ak dengar je sir ckp camtu..haha

    ReplyDelete
  5. nurhashimah - haha! setuju! :)

    ReplyDelete
  6. lau lu baca paper, lu jgn baca kosmo.
    gua tkut lu muntah bile lu tgok gmbr dR Dua Alam

    ReplyDelete
  7. kuma - haha! gua baca surat khbar bahasa penjajah.
    kurang sket cter2 duniawi ni..

    ReplyDelete